fredag den 1. december 2017

Nyt tilbud om gratis hjælp til ø-forretningsudvikling

Ø-turismeSmåøernes turismevirksomheder kan nu få gratis rådgivning og hjælp fra projekt Danske Turismekompetencer

Med direkte kontakt til en af projektets konsulenter har ø-virksomhederne mulighed for på en nem måde at deltage i et skræddersyet forløb. De tilmeldte virksomheder kan deltage i kurser og på andre måder få tilført noget af den viden, som ejere og medarbejdere har brug for. Målet er, at virksomheden kan vokse og skabe øget indtjening.

Tilbuddet hører under Dansk Kyst- og Naturturisme, og det er projektleder Jørn Kristiansen herfra, der kan hjælpe og guide ø-virksomheder til den gratis rådgivning og de gratis kurser, de har brug for.

Samarbejdet og tilbuddet er en udløber af Småøernes Erhvervsdag, som fandt sted den 20. november 2017. 

På erhvervsdagen satte LAG Småøerne og Sammenslutningen af Danske Småøer fokus på forretningsudvikling hos småøernes virksomheder. Med det nye tilbud er der chance for at gå et spadestik dybere i hver enkel virksomhed – med et skræddersyet forløb om forretningsudvikling.

Som deltager i projekt  Danske Turismekompetencer kommer du som virksomhedsejer eller medarbejder til at arbejde med dine egne udviklingsopgaver og med de konkrete udfordringer og muligheder, der er i din virksomhed. Du skal regne med at møde på kursus et par gange i løbet af de næste to år og du vælger selv, hvad du vil deltage i.

Kursusemnerne kan fx være:
1.        Hjemmeside, Facebook, Twitter m.v.
2.        Økonomi og kalkulation
3.        Øget kundetilfredshed
4.        Salg og markedsføring
5.        Styrk din butik
6.        Virksomhedsudvikling og ledelse
7.        Innovation og iværksætteri
8.        Design af oplevelser
9.        Guide og storytelling

I dette fakataark finder man flere eksempler på emner (pdf-fil): www.dansketurismekompetencer.dk/media/1625/kursusinspiration_danske-turismekompetencer.pdf 

LAG Småøerne og Sammenslutningen af Danske Småøer opfordrer småøernes virksomheder (af alle størrelser) til at benytte sig af tilbuddet.

Hos LAG Småøerne ser vi forretningsudvikling og rådgivning som et godt og nødvendigt supplement til vores investeringstilskud og de turismeprojekter, vi sætter i gang. Men vi ved også, at det kan være svært for ø-virksomhederne at finde det rigtige tilbud, den rigtige hjælp og de rigtige kurser. 

Med dette tilbud og samarbejde håber vi, at flere ø-virksomheder vil se alvorligt på muligheden for at forbedre og optimere deres forretning med hjælp udefra – i et forløb, som er målrettet deres behov og ønsker. 

For at komme videre eller få mere information om tilbuddet, så skal man enten kontakte LAG Småøernes projektkoordinator Morten Priesholm (tlf. 22 32 84 93) eller tage direkte kontakt til Dansk Kyst- og Naturturisme via