lørdag den 9. april 2016

Ny app skal få turisterne til Venø

Turisme ▪ Beboerforeningen Venøboen står bag en ny app, som leder turisterne rundt til Venøs seværdigheder. En indbygget skattejagt giver ø-besøget en ekstra dimension.

Venø App indeholder bl.a. information om færgetider, vandreruter og aktuelle begivenheder på Limfjordsøen. Og så lægger den op til familieaktiviteter: Via en række opgaver, som kun kan løses på stedet, tager skattejagten deltagerne fra den ene Venø-seværdighed til den næste. Gennemfører man ø-jagten er belønningen en "mindre præmie", som man kan hente på den lokale Venø Café ogHavnekiosk.

Om skattejagten hedder det i en introduktion til Venø App: ” Tag familien med, og løs en række opgaver for at finde skatten, imens I får en gåtur i den skønne natur. Sørg for at batteriet er ladt op på din telefon, så den kan guide dig helt frem til skatten.”

Indtil videre findes Venø App i en version til Android, og en iOS-version er på vej.

Venø App og skattejagten er en del af udviklingsprojektet Venøturisme, version 2, som skal ”øge antallet af turister og at øge de enkelte aktørvirksomheders omsætning og indtjening”. Projektet, som indeholder virksomhedsrådgivning, eventudvikling og guidetræning, bygger videre på erfaringer og resultater fra projektet Venøturisme, som i 2014 og 2015 skabte samarbejde mellem øens turismeaktører.

Venøboen har fået tilskud fra LAG Småøerne til projektet Venøturisme, version 2.