mandag den 29. august 2016

Særlig FLAG-pulje har frist den 13. september

 FLAG-støtte  LAG Småøerne har en særlig pulje til projekter på 11 småøer, som er udpeget til at få penge fra hav- og fiskeriudviklingsprogrammet (FLAG). Næste frist for denne pulje er 13. september 2016.

De 11 småøer er: Agersø, Anholt, Birkholm, Fur, Hjortø, Omø, Orø, Sejerø, Strynø, Venø og Årø.Midlerne skal bruges til fx havne, fiskeri og turismeprojekter, der er baseret på havet. Det kan fx være servicebygninger på havnen, røgeri, nye produkter fra havet, lystfiskerturisme, en butik på havnen, nye faciliteter til lystsejlerne og meget mere.

FLAG-tilskuddet kan udgøre op til 50 pct. af udgifterne.

Når LAG-bestyrelsen har vurderet og godkendt projektet og ansøgningen, er det Erhvervsstyrelsen, der kan give det endelige tilsagn om tilskud. Man skal regne med, at der går 3-5 måneder fra vores ansøgningsfrist den 13. september, til man har svar fra Erhvervsstyrelsen

For at få en foreløbig vurdering af projektet er det altid en god idé, at kontakte LAG Småøernes koordinator, Morten Priesholm, inden man sender en ansøgning.  Han kan både vejlede i reglerne og være med til at vurdere og diskutere projektets idé og indhold. Morten kan kontaktes på 22 32 84 93 og mp@lag-smaaoerne.dk.


Find ansøgningsskema og læs mere om LAG-tilskud her: http://lag-smaaoerne.blogspot.dk/p/lag-tilskud.html