fredag den 9. juni 2023

Vi udvider bemandingen

Anja Bech Knudsen
Koordinatorer ▪ Vi er godt i gang med vores nye LAG-forening. Første ansøgningsfrist var den 31. maj 2023. Og den 24. august er der igen en ansøgningsfrist. 

Men når man fremover ringer til LAG Småøerne for at høre om tilskudsmulighederne, er det ikke altid koordinator Morten Priesholm, der tager telefonen.  

Siden 1. maj 2023 er småøernes LAG-sekretariat udvidet med en ekstra LAG-koordinator: Anja Bech Knudsen. 

Hvis navnet lyder bekendt, så har Anja tidligere været ansat på projektet Nye Naboer – mere Ø-liv, som LAG Småøerne og Sammenslutningen af Danske Småøer gennemførte i fællesskab for et par år siden.

Det er Anja, øboerne skal kontakte, når de står med nye projektidéer, som de ønsker at LAG Småøerne skal medfinansiere. 

Det er derimod Morten, der tager sig af de igangværende projekter, som har fået tilskud i den gamle LAG-ordning (2014-2022) . Det er også Morten, der i resten af 2023, tager sig af ansøgninger til NFLAG-puljen for projekter, der vedrører hav, havn og fiskeri, og med en frist den 31. august. 

Begge koordinatorer bidrager med stor viden om turisme, erhvervsudvikling, landbrug, bosætning og foreningsarbejde. Anja har i 2022 arbejdet som bæredygtighedskonsulent i en erhvervs- og turismeforening og sideløbende uddannet sig i bæredygtighed. 

Morten Priesholm
Både denne viden og Mortens store erfaring vil alle projektansøgere få gavn af, for koordinatorerne fungerer som et team, der deler viden og sparrer med hinanden på daglig basis. 

De to LAG-koordinatorer deler halvanden fuldtidsstilling imellem sig.

Find kontaktinfo her: http://lag-smaaoerne.blogspot.com/p/kontakt.html