mandag den 11. maj 2015

Tre ø-projekter har fået LAG-tilskud

LAG Småøerne havde første ansøgningsfrist den 2. marts 2015. Nu har de tre første ansøgere fra den runde fået brev fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter med tilsagn om, at de kan få tilskud fra LAG-indsatsen. Der er således kun gået to måneder, fra LAG Småøerne modtog ansøgningerne, til de tre projekter får MBBLs tilsagn.

Den korte sagsbehandlingstid har kun været mulig, fordi ansøgningsskemaerne var korrekt udfyldt, og fordi ansøgerne havde vedlagt de nødvendige tilbud som dokumentation for rimelige priser. De tre ansøgninger omhandlede alle projekter uden konsulenttimer og uden lønudgifter, og alt anden lige ser det du til, at den type projekter, som kun er anlæg, materiale, udstyr o.l., er nemmere for MBBL at sagsbehandle.

De tre projekter er:

Fur Udviklingsselskab Aps Autocamperplads på Fur Camping - Raakilde Lejrskole (17 pct. / 99.620 kr.)

Agersø Kro Gastromoni & Logi Ankerpladsen: Kreativt område med kiosk, fiskeforretning & minigolf på Agersø Havn - Fase 1 (50 pct. / 94.000 kr.)

Årø Vingård IVS Etablering af Smags- og oplevelsesbygning på ny Årø Vingård (20 pct. / 396.600 kr.)

(Tallene i parentes angiver tilskudsprocenten samt det maksimale tilskudsbeløb.)

Sammen med tilsagnet får projektholderen et dokument fra MBBL om de vilkår, betingelser og pligter, der er knyttet til tilskuddet. Et eksempel på et tilsagnsbrev kan hentes her (som pdf-fil):  https://www.dropbox.com/s/5tlh50apc94m0cv/15-A-05_tilsagn_mbbl.pdf.pdf?dl=0