mandag den 31. august 2015

LAG-ansøgningen er blevet online

De Word-dokumenter, som LAG-ansøgerne hidtil har udfyldt, er blevet erstattet af et online ansøgningsskema. I det nye web-baserede ansøgningsskema bliver ansøgerne trin for trin guidet gennem spørgsmålene, og kun hvis alle felter er korrekt udfyldt, kan ansøgningerne sendes ind.

Systemet giver mulighed for arbejde med en kladde, som man kan genindlæses et ubegrænset antal gange, indtil ansøgningen sendes. Det er også muligt at give LAG-koordinatoren mulighed for at gennemlæse kladden.

Når ansøgeren sender sin ansøgning via det nye online system får den lokale LAG automatisk adgang til den. 



Herefter vil LAG-koordinatoren og bestyrelsen for den lokale aktionsgruppe - efter ansøgningsfristen - vurdere, om ansøgningen ligger inden for rammerne af den lokale udviklingsstrategi og tildele de modtagne ansøgninger en pointscore på grundlag af otte prioriteringskriterier:

1. Projektbeskrivelse og ansøger
2. Samarbejde
3. Relevans
4. Innovation
5. Synlighed
6. Bæredygtighed
7. Lokal forankring
8. Effekter 


På baggrund at pointene og bestyrelsens vurdering af ansøgningerne bliver der enten givet et direkte afslag eller, der bliver - via online-systemet - sendt en indstilling til Erhvervsstyrelsen om, at ansøgningen skal have tilsagn om LAG-tilskud.

Find det nye online ansøgningsskema via dette link: http://invisooffice.dubstep.pil.dk/