fredag den 11. september 2015

Nyt projekt skal skabe vækst i turisme-virksomheder

Sammenslutningen af Danske Småøer tilbyder nu en række turisme-virksomheder professionel rådgivning om vækst, kvalitet, samarbejde og markedsføring. Tilbuddet er en del af et større projekt, der skal skabe ”forretningsudvikling og mersalg i turistbranchen på småøerne”.


I en invitation til turisme-virksomhederne skriver ø-sammenslutningen: ”Tilbuddets mål er, at der opnås udvikling og vækst i virksomheden. I forhold til din virksomhed vil vi fokusere på kvalitet – samarbejde – vækst" . Tilbuddet indeholder desuden rådgivning om markedsføring, men ingen annoncering og ingen markedsførings- og kampagnematerialer. 

I projektets rådgivningsforløb deltager konsulent Margrete Bak fra virksomheden Karlbak, der har mere en 15 års erfaring med rådgivning for iværksættere og små virksomheder, og Ø-turismeambassadør i ø-sammenslutningen Britta Leth, der har mere end 20 års erfaring  i turismebranchen.

Otte-ti turisme-virksomheder kan deltage i forløbet, der omfatter:
  • tre rådgivningsbesøg
  • to intensive workshops
  • et større turisme-seminar
  • lokale netværksmøder.
Som virksomhed skal man søge om at være med i projektet. Det skal man gøre senest fredag den 25. september 2015 – til Sammenslutningen af Danske Småøer på mail bl@danske-smaaoer.dk

Projektet De små øer - destinationer med kvalitet. Forretningsudvikling og mersalg i turistbranchen på småøerne har fået støtte af LAG Småøerne og Landdistriktspuljens ø-støtte.

Projektet gennemføres i samarbejde med LAG Småøerne.

Det nye rådgivningstilbud bygger videre på erfaringer fra et turisme-projekt, som ø-sammenslutningen afsluttede i juni 2015. Her var der bl.a. fokus på virksomhedsudvikling og salg til større, professionelle kunder (business-to-business salg). Ø-sammenslutningen samarbejdede i projektet med mere end 50 virksomheder på Endelave, Fejø, Mandø, Sejerø, Tunø og Aarø, og man kan læse om erfaringerne her:
http://lag-smaaoerne.blogspot.dk/2015/07/sammenslutningen-rapporterer-fra.html