lørdag den 4. november 2017

Småøernes Erhvervsdag 2017

Ø-virksomhederLAG Småøerne og Sammenslutningen af Danske Småøer inviterer til Småøernes Erhvervsdag 2017. Det sker mandag den 20. november i Odense, fra kl. 9.30 – 16.00. 

Med oplæg og workshops serverer vi aktuel viden og gode råd om turisme, fødevareproduktion og generationsskifte. Mød bl.a. folkene bag Anholt Gin og Alexander Sjøstrøm, der er med til at drive både Café Lyø Gl. Skole og Snack & Blues (på Nørrebro i København).

Det er gratis at deltage i arrangementet. Hurtig tilmelding er tilrådeligt! Vi har begrænset plads.

Med årets erhvervsdag samler vi småøernes virksomhedsejere, deres ansatte og samarbejdspartnere til et møde med faglige oplæg, gode råd og kollegiale udveksling.  

Småøernes virksomheder deler vilkår og udfordringer – men også potentialer og muligheder i nye markeder, hos nye ø-turister og i en fremtid med endnu mere fokus på det nære, på storytelling og på oplevelser ud over det sædvanlige. Tænk bare på aktuelle ø-initiativer som: Anholt Gin, AvernaxCafé Lyø Gl. Skole, Egholm Folkefarm , Venø SeafoodØ-hop, Ø-passet og Aarø Bryg (og mange andre).

Vi aner fornyelse (nye produkter, ny kvalitet og nye generationer) og nye fællesskaber (samarbejde og nye ejerformer). Men vi ved også, at de etablerede ø-virksomheder er i udvikling og vækst! 

Vi tror på, at der stadig er et potentiale. Derfor kalder vi endnu engang ø-virksomhederne sammen til en faglig dag. Vi gør det selvfølgelig også, fordi vi ved, at det altid er udbytterigt og lærerigt og sjovt at være sammen med en flok øboere!

Program
Vi har valgt overskriften ”forretning – fornyelse – fællesskab” til vores erhvervsdag i 2017. Til programmet har vi samlet en flok eksperter og et par ø-virksomheder:
  • Alexander Sjøstrøm fra Café Lyø Gl. Skole og Snack & Blues (København N), Ø-iværksætteri
  • Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard, Anholt Gin, Idé, produkt, salg – og fællesskab
  • Kasper Møgelvang, Orange Elevator, Samarbejde: Det skal handle om forretning!

Midt på dagen holder vi små workshops. Vi har tre emner, og hver enkel deltager har mulighed for at deltage i to workshops:

I: Turisme
II: Generationsskifte
  • Lisbeth Nyborg, Corundum: Vær parat – forbered dig til et godt salg af din virksomhed
III: Fødevareproduktion
  • Flemming Birch, Birch & Birch: Markedet for lokale produkter og nichefødevarer. Sælg dine produkter, hvor de giver mest værdi og forstå efterspørgslen. 

Tid, sted og tilmelding
Tid: Mandag den 20. november 2017, kl. 9.30 – 16.00 (fra kl. 9.30 serverer vi kaffe, te og brød; kl. 10.00 begynder programmet)


Tilmelding: Senest onsdag den 8. november 2017 til Aase på tlf. 62 51 39 93 og mail sekretariatet@danske-smaaoer.dk. Husk at oplyse, hvilke to workshops du vil deltage i!


Mere info om arrangementet hos: LAG Småøerne og Morten Priesholm, tlf. 22 32 84 93 og mail mp@lag-smaaoerne.dk